keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kotisynnytysohjelmaa Nelosella

Toisen lapsen imetyksen myötä kuvioon ovat tulleet jälleen keskipäivän tv-ohjelmat. Nelosella tuleva Vauvan tarina saa minut yleensä ärsyyntymään tai tylsistymään (kuinkahan monia kolmosia jenkeissä oikein syntyy kun niitä riittää melkein joka jaksoon?), mutta tänään tullut kotisynnytysjakso olikin yllättävän hyvä. Ohjelmaan on selvästi haluttu synnyttäjien ääripäitä, mutta lähestymistapa oli luonteva ja ohjelmasta välittyi minusta yllättävän hyvin synnytyksessä itsellenikin tärkeitä asioita kuten intiimiys, hyvä suhde kätilöön ja synnyttäjän tukeminen. Kuvaa löytyy myös vesisynnytyksestä.

Jakso tulee uusintana huomenna torstaina neloselta klo 9.30 tai sen voi katsoa täältä: Vauvan tarina: Pitkä kotisynnytys.

1 kommentti:

  1. Täytyykin katsoa! Sunnuntaina klo 19 tulee FST- kanavalta Sydänääniä- sarjan jakso, jossa nähdään suomalainen kotisynnytys. Tämä on uusinta, ja itseasiassa siinä nähtävä kotisynnytys oli mun mielestä niin kaunis ja vaikuttava, että tämän jakson vuosi sitten nähtyäni kiinnostuin kotisynnytyksestä vaihtoehtona.

    VastaaPoista