torstai 1. joulukuuta 2011

Perillä ollaan

Meidän 3,6-kiloinen pikkuinen syntyi suunnitelmien mukaan kotona ja kaikki meni täydellisen hienosti. Synnytys oli mielettömän uskomaton kokemus, hienompi kuin olin edes uskaltanut toivoa. Suurin apu oli lopulta TENS-laitteesta ja synnytyslaulusta, ja tietysti kaikesta valmistautumisesta ja erityisesti upeasta kätilöstä, joka juuri ja juuri ennätti paikalle.

Vielä ei ole kovin paljon muuta mielessä kuin

MINÄ
TEIN
SEN
!

Minä sain hyvän synnytyksen.

9 kommenttia:

 1. Olen niin onnellinen puolestasi. Osoittaa sen, että huolellisella valmistumisella saa, todellakin saa, hyvän synnytyksen. Ihan mahtavaa. Onnea!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnea!! :)
  -Hazel

  VastaaPoista
 3. Valtavan paljon onnea! Tunsin oman hyvän kotisynnytykseni jälkeen itseni suorastaan supernaiseksi, mutta samalla tiedostin sen, että minussa ja kyvyssäni synnyttää ei ole mitään erikoista. Iloitsen aina kuullessani hyvästä synnytyskokemuksesta.

  Pehmoisia päiviä uuden pikkuisen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Kaikki on ihanaakin ihanampaa. Lastenlääkärin tarkastuskin on nyt takana ja ensi viikolla on pienen eka neuvola. Palailen myöhemmin tarkemman synnytysfiilistelyn pariin vielä täällä blogissakin!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Oikein paljon onnea sinne! Täällä kovasti jo omaa kotisynnytystäni suunnittelen. (vaikken vielä odotakkaan) :D

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Ihanaa, että sait toiveittesi mukaisen synnytyksen!

  VastaaPoista
 7. Sydämmelliset onnittelut! Ihanaa kuulla että kaikki meni hyvin :-).

  Perässä tullaan ja toivattavasti yhtä hyvää kotisynnytystä odotellessa.

  T: K. ja rv. 38+5

  VastaaPoista